نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
5 ماه پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
5 ماه پیش

تولید آناناس با آب دریا امکان پذیر است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب سیستان و بلوچستان، وزارت جهاد کشاورزی اجرای پروژه تولید آناناس با استفاده از شیرین کردن آب دریا را به‌منظور افزایش تولید و اشتغال منطقه در دستور کار دارد.

بازدید 94 7 سال پیش

تولید آناناس با آب دریا امکان پذیر است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب سیستان و بلوچستان، وزارت جهاد کشاورزی اجرای پروژه تولید آناناس با استفاده از شیرین کردن آب دریا را به‌منظور افزایش تولید و اشتغال منطقه در دستور کار دارد.
به گزارش پارس نیوز، نشست مشترک وزیر و مدیران ارشد وزارت جهاد کشاورزی با مجمع نمایندگان مردم استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این نشست، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی بر لزوم ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در مناطق تولید و روستاها تأکید کرد و گفت: هرگونه فعالیت بخش کشاورزی تا پیش از مرحله سفره باید در منطقه تولید انجام شود تا مردم منطقه از منافع و ارزش افزوده تولید و همچنین اشتغال فعالیت تولیدی بهره‌مند شوند.
وی با بیان این‌که وزارت جهاد کشاورزی از برنامه‌هایی که موجب شکوفایی اقتصاد سیستان و بلوچستان شود، همه‌جانبه حمایت می‌کند، خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان به‌ویژه جنوب استان ظرفیت‌های فوق‌العاده و بالقوه‌ای دارد و نمایندگان استان می‌توانند با جلب مشارکت سرمایه گذاران، تعاونی‌های تولیدی، منابع استانی و دیگر ذی‌نفعان در مسیر توسعه اشتغال و تولید در استان گام بردارند.
وزیر جهاد کشاورزی در خصوص وضعیت آب منطقه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: آب در عمق کشور باید حفظ شود و منابع آبی مورد نیاز شرب و صنعت نباید از مرکز به ساحل منتقل شود بلکه آب مورد نیاز این بخش‌ها باید از دریا تأمین شود.
وی خاطرنشان کرد: برای تأمین آب شرب و صنعت برخی استان‌ها نظیر کرمان و اصفهان پروژه‌های انتقال آب از دریا اجرا می‌شود.
حجتی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب سیستان و بلوچستان، وزارت جهاد کشاورزی اجرای پروژه تولید آناناس با استفاده از شیرین کردن آب دریا را به‌منظور افزایش تولید و اشتغال منطقه در دستور کار دارد.
وزیر جهاد کشاورزی بر لزوم حل مشکل تداخلات اراضی مردم منطقه تأکید کرد و در مورد لایروبی قنات‌های منطقه گفت که این موضوع از طریق اعتبارات استانی و بودجه‌های عمرانی قابل اجراست.
در این نشست، رییس و اعضای مجمع نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی در سخنانی جداگانه موضوعاتی همچون استقرار مدیریت جهاد کشاورزی مستقل در منطقه بلوچستان، خرید تضمینی محصولات کشاورزان، احیای قنوات، توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری، تأمین سوخت شناورهای صیادی، ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی در مناطق تولید، برق‌دار کردن چاه‌های آب کشاورزی و رفع مشکل تداخلات ارضی مردم منطقه را خواستار شدند.
در این نشست معاونین وزیر جهاد کشاورزی نیز گزارشی از اقدامات انجام‌شده در منطقه سیستان و بلوچستان ارایه کردند.
معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این‌که از اعتبار 60 میلیارد تومانی توسعه روش‌های نوین آبیاری در سیستان و بلوچستان در سال گذشته 57 میلیارد تومان تاکنون جذب شده، خاطرنشان کرد که امسال 120 میلیارد تومان برای اجرای سامانه‌های نوین آبیاری اختصاص یافته است.
علی‌مراد اکبری تأکید کرد: تسهیلات اجرای سامانه‌های نوین آبیاری در استان سیستان و بلوچستان به اراضی زیر پنج هزار مترمربع نیز پرداخت می‌شود.
وی گفت: سال گذشته 13 میلیارد تومان برای احیای قنوات استان سیستان و بلوچستان اختصاص یافته است.
استان سیستان و بلوچستان در اولویت تخصیص اعتبارات ملی
حسن صالحی رییس سازمان شیلات ایران نیز در این نشست با بیان این‌که استان سیستان و بلوچستان در اولویت تخصیص اعتبارات ملی، استانی و عمرانی این سازمان قرار دارد، تصریح کرد: آبزی‌پروری و صید در استان 50 درصد رشد داشته و با احیای دو مرکز تکثیر آبزیان در این استان، هم‌اکنون بچه ماهی قزل‌آلا و کپور از سیستان و بلوچستان به سایر استان‌ها صادر می‌شود.
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی هم در این نشست با اشاره به وسعت 32 هزار کیلومترمربعی استان سیستان و بلوچستان گفت: 16 هزار کیلومترمربع از استان دمایی بین 32 تا 35 درجه سانتی‌گراد دارد و برای کشت‌های گلخانه‌ای مناسب است.
محمدعلی طهماسبی تأکید کرد: برای ارایه تسهیلات گلخانه‌ای در استان هیچ گونه محدودیتی نداریم.
در این نشست، عباس کشاورز معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی نیز خواستار مشارکت نمایندگان مجلس در رعایت الگوی کشت محصولات کشاورزی از سوی مردم سیستان و بلوچستان شد.
معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در نشست با مجمع نمایندگان سیستان و بلوچستان از تأمین بخشی از نیاز گوشت کشور از این منطقه خبر داد و گفت: تاکنون 100 هزار رأس از دام‌های منطقه هویت‌دار شده‌اند.
حسن رکنی اضافه کرد: خرید توافقی شیرخام دامداران سیستان و بلوچستان بدون محدودیت انجام می‌شود.
مهدی خلج رییس سازمان دامپزشکی کشور نیز در این نشست ظرفیت قرنطینه دامی سراوان را 500 رأس اعلام کرد و گفت: در این استان از اماکن دامداری که شرایط بهداشتی را داشته باشند، استفاده می‌کنیم.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

6 سال پیش

آبیاری چمن

7 سال پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 سال پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 سال پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

2 سال پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 سال پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 سال پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 سال پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

5 ماه پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

5 ماه پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 سال پیش

بستر کشت خیار

3 سال پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

5 ماه پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

5 ماه پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

5 ماه پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

5 ماه پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

5 ماه پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

5 ماه پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

5 ماه پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

2 سال پیش