نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش

آبیاری مزارع سبزی گندم بلال و چغندر با فاضلاب

خبرگزاری میزان- رییس کمیسیون بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر شاهد آبیاری برخی از مزارع شهر تهران با فاضلاب هستیم و باید جلو این اتفاق گرفته شود.

Visit290 8 years پیش

آبیاری مزارع سبزی، گندم، بلال و چغندر با فاضلاب

خبرگزاری میزان- رییس کمیسیون بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر شاهد آبیاری برخی از مزارع شهر تهران با فاضلاب هستیم و باید جلو این اتفاق گرفته شود.
آبیاری مزارع سبزی، گندم، بلال و چغندر با فاضلاب/ دادستانی به موضوع آبیاری مزارع با فاضلاب ورود پیدا کندبه گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، رحمت الله حافظی در سیصد و شصت و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: سال گذشته موضوع آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلاب خام در مناطق جنوبی تهران مطرح شد و آن زمان فرماندار ری با حضور در شورای شهر تهران این وعده را داد که جلو این اتفاق گرفته شود.
وی افزود: دغدغه آبیاری مزارع با فاضلاب امسال نیز وجود داشت و بر همین اساس تیم‌هایی برای رصد در محل حاضر شدند.
رییس کمیسیون بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران با اشاره به تکرار آبیاری مزارع با فاضلاب تصریح کرد: این اتفاق هنوز تکرار می‌شود و در بعضی از محلات جنوب شهر تهران شاهد آبیاری زمین‌های کشاورزی با فاضلاب هستیم.
حافظی ادامه داد: در محلات شهید بهشتی و، ولی آباد آبیاری مزارع با فاضلاب متوقف شده، اما در محله عباس آباد کار زراعت گندم، بلال و چغندر با فاضلاب خام صورت می‌گیرد.
وی در خصوص اقدامات صورت گرفته به منظور آبیاری مزارع بامیه با فاضلاب خاطرنشان کرد: در ضلع غربی بهشت زهرا بعد از صالح آباد، یک آبنما ساخته شده که پشت این آب نما مزارع بامیه و سبزیجات با پساب فاضلاب انجام می‌شود.
رییس کمیسیون بهداشت شورای شهر تهران با بیان اینکه ” برخی از دستگاه‌های اجرایی در اجرای وظایف خود تعلل می‌کنند” گفت: در حال حاضر شاهد تعلل دستگاه‌هایی از جمله جهاد، آب و فاضلاب و شبکه بهداشت جنوب تهران هستیم.
حافظی خواستار ورود دادستانی تهران به موضوع آبیاری مزارع با فاضلاب شد و اذعان کرد: از دادستان تهران درخواست می‌شود به موضوع آبیاری مزارع با فاضلاب ورود پیدا کرده تا جلو این روند متوقف شود.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

Comments

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

7 years پیش

آبیاری چمن

8 years پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 years پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 years پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

3 years پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 years پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 years پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 years پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

1 year پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

1 year پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 years پیش

بستر کشت خیار

3 years پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

1 year پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

1 year پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

1 year پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

1 year پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

1 year پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

1 year پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

1 year پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

3 years پیش