نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش

بروز خسارت 184 میلیاردی در باغات گردوی همدان

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از بروز خسارت 184 میلیارد ریالی در درختان گردوی استان خبر داد و گفت: بیشترین خسارت مربوط به شهرستان‌های ملایر، تویسرکان و بخشی از همدان است.

Visit178 8 years پیش

بروز خسارت 184 میلیاردی در باغات گردوی همدان/ تولید بیش از 53 هزار تن گردو

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از بروز خسارت 184 میلیارد ریالی در درختان گردوی استان خبر داد و گفت: بیشترین خسارت مربوط به شهرستان‌های ملایر، تویسرکان و بخشی از همدان است.
 شهرام پرورش در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وجود 74 هزار و 508 هکتار اراضی باغی در استان همدان، اظهار کرد: 69 هزار و 770 هکتار از باغات استان مثمر و 4 هزار و 728 هکتار غیرمثمر است.
وی با اشاره به وجود 19 هزار هکتار باغ گردو در استان بیان کرد: در سال گذشته از  17 هزار و 909 هکتار باغ گردوی بارور استان،53 هزار و 276 تن گردو تولید شد.
وی با بیان اینکه در مهرماه و آبان‌ماه سال گذشته بارندگی وجود نداشت و درختان گردو دیر به خزان رفتند، افزود: درختان گردو در یک باغ به صورت توده‌ای بوده و یک باغ تشکیل شده از رقم خاصی از درخت گردو نیست.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به بازدید مشترک بین دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی‌سینا، مرکز تحقیقات کشاورزی و سازمان جهادکشاورزی از باغات استان، گفت: این بازدیدها از باغ‌های اطراف مریانج انجام شد که بازدیدکنندگان متوجه عارضه سرمازدگی در بین درختان شدند و سرمای آذرماه سال گذشته اتفاقی بود که کل کشور را در برگرفته و به باغات گردو، انار و … خساراتی وارد کرد.
پرورش با بیان اینکه 38 درصد کاهش تولید در باغات استان رخ داده است، تأکید کرد: به کشاورزان و باغداران توصیه می‌شود برای جلوگیری از این مشکل رسیدگی به مسایل بهداشتی باغات را در دستور کار قرار داده و قطع سرشاخه‌های خشکیده، تغذیه و آبدهی مناسب را انجام دهند.
وی بیشترین خسارت وارده در بخش باغبانی استان را مربوط به درختان گردو دانست و یادآور شد: خسارت وارد شده به درختان گردو 184 میلیارد ریال برآورد شده و بیشترین خسارت مربوط به ملایر، تویسرکان و بخشی از همدان است.
پرورش در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه سرمای بی‌سابقه سال گذشته باعث بروز خسارت به 1200 هکتار از اراضی زیرکشت کلزا شد، خاطرنشان کرد: کشاورزی با طبیعت کار می‌کند که دما و بارندگی مناسب در تولید اثرگذار است.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

Comments

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

7 years پیش

آبیاری چمن

8 years پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 years پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 years پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

3 years پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 years پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 years پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 years پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

1 year پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

1 year پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 years پیش

بستر کشت خیار

3 years پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

1 year پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

1 year پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

1 year پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

1 year پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

1 year پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

1 year پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

1 year پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

3 years پیش