آغاز کشت ذرت در مزارع چهارمحال و بختیاری
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز کشت ذرت در مزارع استان خبر داد.
به گزارش ایسنا، سیروس بیک بکان با اعلام این خبر گفت: تا کنون سطح زیر کشت ذرت در مزارع استان به حدود 60 هکتار رسیده است و پیشبینی میشود سطح زیرکشت این محصول، امسال به 3000 تا 3300 هکتار برسد.
وی آغاز فصل کشت ذرت را از نیمه اردیبهشتماه عنوان کرد و افزود: عمده ارقام مورد استفاده ذرت کاران استان عبارتند از ماکسیما، دهقان، N S ، ملیکا، ماسیل و برخی ارقام دیگر که اغلب این ارقام زودرس و میان رس بوده و به خشکی مقاوم هستند.
بیکبکان تصریح کرد: در راستای برنامه اقتصاد مقاومتی و با عنایت به کاهش شدید منابع آبی، یکی از سیاستهای سازمان جهاد کشاورزی استان استفاده از ارقام زودرس، میان رس و مقاوم به خشکی است.
وی اضافه کرد: در این راستا در سال 1393، 12 درصد و در سال 1394، 40 درصد و در سال 1395، 70 درصد ارقام این محصول میان رس و زودرس کشت شد و در سال جاری استفاده از این ارقام به حدود 80 درصد خواهد رسید که از این مقدار حدود 180 هزار تن محصول برداشت خواهد شد.
بیک بکان تاریخ کشت ذرت را تا اواخر خردادماه و فصل برداشت آن را از بیستم شهریورماه تا پایان مهرماه اعلام کرد.
نظرات کاربران