نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش

امسال ۵ میلیون تن مرکبات در کشور تولید می‌شود

امسال طبق آمار حدود 5 میلیون تن انواع مرکبات در کشور تولید می‌شود که 2 میلیون 450 هزار تن آن در استان مازندران خواهد بود. ضمن عدم نیاز به واردات، باید دولت برای صادرات برنامه‌ریزی کند.

Visit160 8 years پیش

امسال ۵ میلیون تن مرکبات در کشور تولید می‌شود

امسال طبق آمار حدود 5 میلیون تن انواع مرکبات در کشور تولید می‌شود که 2 میلیون 450 هزار تن آن در استان مازندران خواهد بود. ضمن عدم نیاز به واردات، باید دولت برای صادرات برنامه‌ریزی کند.
به گزارش بلاغ، مدیرکل میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: با وجود سرمازدگی سال گذشته پیش‌‌بینی ما این است که امسال با افزایش تولید مرکبات مواجه باشیم و حدود ۵ میلیون تن مرکبات در کشور تولید می‌شود. 
حسن‌پور در مورد آخرین وضعیت تولید مرکبات در کشور به ویژه با توجه به سرمازدگی سال گذشته خاطرنشان کرد: بر اثر سرمازدگی، برخی از شاخه‌های درختان آسیب دیده بود اما در کل درختان سالم ماندند و با انجام کارهای به‌باغی، عملیات اصلاح باغ‌ها، استفاده از برنامه تغذیه و رعایت مسایل بهداشتی برای مبارزه با آفات با روش‌های نوین پیش‌بینی ما این است که با افزایش تولید مرکبات روبرو باشیم. 
وی همچنین از آموزش‌های دوره‌ای باغداران مرکبات توسط دفتر ترویج وزارت جهاد کشاورزی خبر داد و گفت: امسال طبق آمار حدود 5 میلیون تن انواع مرکبات در کشور تولید می‌شود که 2 میلیون 450 هزار تن آن در استان مازندران خواهد بود که از این رقم پیش‌بینی می‌کنیم یک میلیون 730 هزار تن پرتقال در این استان تولید شود. 
مدیرکل میوه‌های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی همچنین به راهکارهای پیشگیری و مقابله از سرمازدگی درختان مرکبات هم‌اشاره‌ای کرد و اظهار داشت: شرکت‌های بخش خصوصی اقدام به ساخت بخاری‌های مخصوص و متحرک که قابل استفاده در باغات باشد، کردند که تا حد زیادی می‌تواند از سرمازدگی درختان جلوگیری کند اما برداشت به‌موقع مرکبات و نگهداری آن در سردخانه نیز از دیگر نکاتی است که مورد توجه قرار گرفته است. 
حسن‌پور همچنین به پیش‌بینی برداشت یک میلیون و 150 هزار تن خرما‌اشاره کرد و گفت: ذخیره‌سازی این محصول برای استفاده از سایر فصول سال در سردخانه‌ها نیز آغاز شده و 170 هزار تن خرما صادر خواهد شد.وی در بخش دیگری از مصاحبه خود به این نکته هم‌اشاره کرد که به دلیل سرمازدگی سال گذشته در استان‌های مرکزی، اصفهان، خراسان جنوبی پیش‌بینی ما این است که تولید انار نسبت به سال گذشته کاهش یابد.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

Comments

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

7 years پیش

آبیاری چمن

8 years پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 years پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 years پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

3 years پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 years پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 years پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 years پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

1 year پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

1 year پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 years پیش

بستر کشت خیار

3 years پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

1 year پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

1 year پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

1 year پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

1 year پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

1 year پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

1 year پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

1 year پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

3 years پیش