نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش

۳۵ هزار هکتار برای کشت دوم برنج در مازندران به زیر کشت می‌رود

ریاست جهاد کشاورزی استان مازندران، گفت: باتوجه به بازار خوب برنج و و اراضی بایری که دچار سرمازدگی شده بود و تبدیل این اراضی به کشت برنج انجام شده و پیش‌بینی می‌شود برای کشت دوم برنج 35 هزار هکتار و در مجموع 95 هزارتن کشت دوم در استان زیر کشت برود که با افزایش 5درصدی همراه بوده است.

Visit164 8 years پیش

۳۵ هزار هکتار برای کشت دوم برنج در مازندران به زیر کشت می‌رود

ریاست جهاد کشاورزی استان مازندران، گفت: باتوجه به بازار خوب برنج و و اراضی بایری که دچار سرمازدگی شده بود و تبدیل این اراضی به کشت برنج انجام شده و پیش‌بینی می‌شود برای کشت دوم برنج 35 هزار هکتار و در مجموع 95 هزارتن کشت دوم در استان زیر کشت برود که با افزایش 5درصدی همراه بوده است.
به گزارش بلاغ به نقل از قایم آنلاین، دلاور حیدر پور در مراسم اولین برداشت مکانیزه برنج در قایم‎شهر، اظهار کرد: باتوجه به وضعیت سابقه زیر کشت مازندران و اقدامات لازم جهت تدارک و پشتیبانی از زراعت برنج انجام شده برآورد می شود سطح زیر کشت اول برنج ۲۱۳ هزار هکتار بوده که نسبت به سال گذشته با افزایش ۳ هزار هکتاری همراه بوده است.
وی افزود: باتوجه به بازار خوب برنج و و اراضی بایری که دچار سرمازدگی شده بود و تبدیل این اراضی به کشت برنج انجام شده و پیش‌بینی می‌شود برای کشت دوم برنج ۳۵ هزار هکتار و در مجموع ۹۵ هزارتن کشت دوم در استان زیر کشت برود که با افزایش ۵درصدی همراه بوده است.
ریاست جهاد کشاورزی استان مازندران در مورد وضعیت آبیاری اراضی زیر کشت در شرق مازندران خاطرنشان کرد: در شرق استان و در شهرستان‎های گلوگاه, بهشهر و نکا که از سد شهید رجایی تامین آب می شود ابراز امیدوری کرد با مدیریت آب منطقه ای و همکاری فرمانداری ها بتوان نگرانی خشکی را کاهش داد تا خسارتی به کشاورزان وارد نشود.
این مسوول تصریح کرد: اولین کشت در فریدونکنار انجام شد و در کنار برداشت این مزرعه در قایم‌شهر خزانه نیز آماده کشت نشا است و با تلاش کشاورزان اقدامات خوبی در جهت افزایش تولیدات برنج نسبت به سال گذشته انجام شد.
حیدرپور به اعتبارات فصل پنجم نیز اشاره کرد و گفت: اعتبار اولیه تخصیص داده شده ۳۵۰ میلیارد سهمیه اول بوده و هیچ محدودیتی برای تسهیلات اعطایی مکانیزاسیون نداشته و در سال گذشته ۴۶ میلیارد سهمیه داشتیم که توانستیم ۱۱۴ میلیارد جذب کنیم.
وی در مورد تسهیلات دریافتی از بانک کشاورزی بیان کرد: کشاورزان برای استفاده از دستگاه مکانیزاسیون و دریافت تسهیلات ادوات کشاورزی به جهاد کشاورزی و مراکز خدمات، مراجعه کرده و با دریافت تسهیلات بانک کشاورزی با نرخ بهره ۱۵ درصد و مدت ۵ سال می‌توانند نیاز ماشین‌آلاتی خود را برطرف کرده و در این راستا از مشقت و سختی تولید کاسته شود.
ریاست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توفیقات سازمان جهاد کشاورزی مازندران را در بحث کاشت و برداشت، خاطرنشان کرد: در سال گذشته نزدیک به دو هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در اختیار کشاورزان قرار داده شد و بیش از ۶ هزار دستگاه انواع ماشین آلات تراکتور و کمباین در اختیار کشاورزان قرار گرفته در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد برداشت برنج در مازندران به صورت مکانیزه صورت می‎گرد.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

Comments

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

7 years پیش

آبیاری چمن

8 years پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 years پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 years پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

3 years پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 years پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 years پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 years پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

1 year پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

1 year پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 years پیش

بستر کشت خیار

3 years پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

1 year پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

1 year پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

1 year پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

1 year پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

1 year پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

1 year پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

1 year پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

3 years پیش