۳۵ هزار هکتار برای کشت دوم برنج در مازندران به زیر کشت میرود
ریاست جهاد کشاورزی استان مازندران، گفت: باتوجه به بازار خوب برنج و و اراضی بایری که دچار سرمازدگی شده بود و تبدیل این اراضی به کشت برنج انجام شده و پیشبینی میشود برای کشت دوم برنج 35 هزار هکتار و در مجموع 95 هزارتن کشت دوم در استان زیر کشت برود که با افزایش 5درصدی همراه بوده است.
به گزارش بلاغ به نقل از قایم آنلاین، دلاور حیدر پور در مراسم اولین برداشت مکانیزه برنج در قایمشهر، اظهار کرد: باتوجه به وضعیت سابقه زیر کشت مازندران و اقدامات لازم جهت تدارک و پشتیبانی از زراعت برنج انجام شده برآورد می شود سطح زیر کشت اول برنج ۲۱۳ هزار هکتار بوده که نسبت به سال گذشته با افزایش ۳ هزار هکتاری همراه بوده است.
وی افزود: باتوجه به بازار خوب برنج و و اراضی بایری که دچار سرمازدگی شده بود و تبدیل این اراضی به کشت برنج انجام شده و پیشبینی میشود برای کشت دوم برنج ۳۵ هزار هکتار و در مجموع ۹۵ هزارتن کشت دوم در استان زیر کشت برود که با افزایش ۵درصدی همراه بوده است.
ریاست جهاد کشاورزی استان مازندران در مورد وضعیت آبیاری اراضی زیر کشت در شرق مازندران خاطرنشان کرد: در شرق استان و در شهرستانهای گلوگاه, بهشهر و نکا که از سد شهید رجایی تامین آب می شود ابراز امیدوری کرد با مدیریت آب منطقه ای و همکاری فرمانداری ها بتوان نگرانی خشکی را کاهش داد تا خسارتی به کشاورزان وارد نشود.
این مسوول تصریح کرد: اولین کشت در فریدونکنار انجام شد و در کنار برداشت این مزرعه در قایمشهر خزانه نیز آماده کشت نشا است و با تلاش کشاورزان اقدامات خوبی در جهت افزایش تولیدات برنج نسبت به سال گذشته انجام شد.
حیدرپور به اعتبارات فصل پنجم نیز اشاره کرد و گفت: اعتبار اولیه تخصیص داده شده ۳۵۰ میلیارد سهمیه اول بوده و هیچ محدودیتی برای تسهیلات اعطایی مکانیزاسیون نداشته و در سال گذشته ۴۶ میلیارد سهمیه داشتیم که توانستیم ۱۱۴ میلیارد جذب کنیم.
وی در مورد تسهیلات دریافتی از بانک کشاورزی بیان کرد: کشاورزان برای استفاده از دستگاه مکانیزاسیون و دریافت تسهیلات ادوات کشاورزی به جهاد کشاورزی و مراکز خدمات، مراجعه کرده و با دریافت تسهیلات بانک کشاورزی با نرخ بهره ۱۵ درصد و مدت ۵ سال میتوانند نیاز ماشینآلاتی خود را برطرف کرده و در این راستا از مشقت و سختی تولید کاسته شود.
ریاست جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به توفیقات سازمان جهاد کشاورزی مازندران را در بحث کاشت و برداشت، خاطرنشان کرد: در سال گذشته نزدیک به دو هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در اختیار کشاورزان قرار داده شد و بیش از ۶ هزار دستگاه انواع ماشین آلات تراکتور و کمباین در اختیار کشاورزان قرار گرفته در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد برداشت برنج در مازندران به صورت مکانیزه صورت میگرد.
نظرات کاربران