۱۷ هزار تن جو از کشاورزان گلستانی خریداری شد
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: از ابتدای آغاز فصل خرید محصولات کشاورزی تاکنون ۱۷ هزار تن جو از کشاورزان گلستانی خریداری شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مختار مهاجر ظهر امروز در جمع خبرنگاران در جمع مدیران عضو ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: تاکنون 17 هزار تن جو برداشتی در استان گلستان از سوی کشاورزان تحویل مراکز خرید شده است.
وی افزود: 6 هزار و 500 تن جو تحویلی کشاورزان استان گلستان به مراکز خرید تضمینی در بورس عرصه شده و به احتمال فراوان بهای جو عرضه شده در بورس در 2 یا 3 روز آینده به حساب کشاورزان واریز خواهد شد.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان گلستان همچنین از خرید تضمینی کلزا به مقدار 23 هزار تن با دایر کردن مراکز خرید خبر داد و تصریح کرد: روند خرید تضمینی این دانه روغنی همچنان ادامه دارد.
مهاجر همچنین درباره خرید محصول جو کشاورزان استان گفت: 28 مرکز خرید تضمینی شبکه تعاونی روستایی استان گلستان کار خرید محصول جو کشاورزان گلستانی را انجام میدهند.
وی از پرداخت پول کلزاکاران خبر داد و گفت: استان گلستان هم از لحاظ سطح زیر کشت و هم از لحاظ تولید کلزا مقام نخست را در کشور دارد.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان گلستان اظهار کرد: کشت کلزا را به عنوان محصول تناوبی گندم معرفی کرد و اظهار داشت: کلزا علاوه بر هزینه کم کشت، درآمد خوبی برای کشاورزان دارد و در مبحث تناوب زراعی، بهترین کشت جایگزین گندم محسوب میشود.
نظرات کاربران