نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
6 ماه پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
6 ماه پیش

مزارعی که به طور متوالی زراعت کلزا داشتند 2 بار اقدام به سم‌پاشی کنند

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان گفت: کشاورزانی که دو سال به صورت متوالی اقدام به کشت کلزا در مزرعه خود کردند حتما دو بار سم‌پاشی بر علیه بیماری‌های قارچی را در مزارع خود در دستور کار قرار دهند. به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمدرضا عباسی امشب در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: کشاورزانی که دو سال به صورت متوالی اقدام به کشت کلزا کردند باید در مزارع خود دو بار سم‌پاشی بر علیه بیماری‌های قارچی را در دستور کار خود قرار دهند.

بازدید 104 7 سال پیش

مزارعی که به طور متوالی زراعت کلزا داشتند 2 بار اقدام به سم‌پاشی کنند

معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گلستان گفت: کشاورزانی که دو سال به صورت متوالی اقدام به کشت کلزا در مزرعه خود کردند حتما دو بار سم‌پاشی بر علیه بیماری‌های قارچی را در مزارع خود در دستور کار قرار دهند.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، محمدرضا عباسی امشب در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: کشاورزانی که دو سال به صورت متوالی اقدام به کشت کلزا کردند باید در مزارع خود دو بار سم‌پاشی بر علیه بیماری‌های قارچی را در دستور کار خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت کلزا در سال جاری نسبت به سال گذشته گسترش داشته است، تصریح کرد: بازدیدهای میدانی توسط کارشناسان جهادکشاورزی از مزارع کلزای استان گلستان اتفاق افتاده است و با توجه به اینکه زراعت کلزا را برای پایداری زراعت گندم کشت می‌کنیم اگر چنانچه کشاورزان به صورت دو لغایت سه سال متوالی کشت کلزا را در مزارع خود انجام دهند در مزارع شاهد توسعه و افزایش بیماری‌ها خواهیم بود.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان ابراز کرد: ما به کشاورزان همواره توصیه می‌کنیم تحت هیچ شرایطی کشت کلزا را به صورت متوالی در مزارع خود انجام ندهند با توجه به بازدیدهایی که انجام دادیم در مزارعی که سال گذشته و سال جاری اقدام به کشت کلزا کردند علی‌رقم کاهش تولید در سطح مزارع اکثرا بیماری‌های متعددی در این مزارع مشاهده شده است.
عباسی خاطرنشان کرد: به کشاورزان توصیه می‌کنیم قبل از اینکه 10 درصد گلدهی در مزارع کلزا اتفاق افتاد کشاورزان اقدام به مبارزه بر علیه بیماری‌های قارچی کنند.
وی تصریح کرد: کشاورزانی که بنا به هر دلیلی به مدت دو سال پی در پی به کشت کلزا در مزارع خود شدند توصیه می‌کنیم که دقت بیشتری داشته باشند و حتما دوبار سم‌پاشی برعلیه بیماری‌ها را در مزارع خودشان در دستور کار خود قرار دهند.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان ابراز کرد: برای توسعه بیشتر زراعت کلزا کشاورزان بهتر است به کلینیک‌های گیاه پزشکی ما در سطح استان گلستان و همچنین کارشناسان پهنه جهادکشاورزی مراجعه کنند و حتما اقدام به مبارزه علیه بیماری را در دستور کار خود قرار دهند.
عباسی بیان کرد: مزارع گندم استان گلستان در سال جاری با توجه به شرایطی که ما داشتیم و خشک‌ترین سال را در 40 سال اخیر سپری کردیم و کاهش بارندگی شدید را در کشور شاهد بودیم عملا مزارع گندم استان گلستان 15 لغایت یک ماه رشد رویشی را نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
وی ابراز کرد: برای اینکه جبران این کشت را در مزارع کلزای استان گلستان داشته باشیم باید برنامه مصرف کود ازته را در سال جاری تغییر دهیم و قطعا هر 15 لغایت 20 روز یکبار استفاده از کود ازته را در سطح مزارع کلزای خود انجام دهیم.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان تصریح کرد: کشاورزان در مرحله کامل شدن پنجه به میزان 100 کیلوگرم کود پتاسه را در برنامه کاری خودشان قرار دهند چون کود پتاسه تا 40 درصد گیاه را در برابر تنش خشکی مقاوم می‌کند و همچنین در برابر بیماری‌های قارچی می‌تواند کمک شایانی به ما انجام دهد.
عباسی یادآور شد: کشاورزان تحت هیچ شرایطی استفاده از کود پتاس را فراموش نکنند اگر می‌خواهند عملکرد خوبی را در مزارع خود شاهد باشند استفاده از کود پتاس را در اولویت کاری خود قرار دهند..

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

6 سال پیش

آبیاری چمن

7 سال پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 سال پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 سال پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

2 سال پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 سال پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 سال پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 سال پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

6 ماه پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

6 ماه پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 سال پیش

بستر کشت خیار

3 سال پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

6 ماه پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

6 ماه پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

6 ماه پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

6 ماه پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

6 ماه پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

6 ماه پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

6 ماه پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

2 سال پیش