نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
10 ماه پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
10 ماه پیش

صادرات بیش از 190 میلیون دلاری محصولات کشاورزی از همدان

مدیر تنظیم بازار جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه 191 میلیون و 640 هزار دلار محصولات کشاورزی از همدان صادر شد، گفت: صادرات محصولات کشاورزی 13 درصد کاهش یافت. به گزارش خبرگزاری فارس از همدان به نقل از روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت استان همدان، مهدی نجفیان با اشاره به میزان صادرات محصولات کشاورزی استان در 9 ماهه سال 96 اظهار کرد: 191 میلیون و 640 هزار دلار، معادل 621 میلیارد تومان محصول کشاورزی از مبادی مختلف استان صادر شده است.

بازدید 139 7 سال پیش

صادرات بیش از 190 میلیون دلاری محصولات کشاورزی از همدان

مدیر تنظیم بازار جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه 191 میلیون و 640 هزار دلار محصولات کشاورزی از همدان صادر شد، گفت: صادرات محصولات کشاورزی 13 درصد کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان به نقل از روابط عمومی صنعت، معدن و تجارت استان همدان، مهدی نجفیان با اشاره به میزان صادرات محصولات کشاورزی استان در 9 ماهه سال 96 اظهار کرد: 191 میلیون و 640 هزار دلار، معادل 621 میلیارد تومان محصول کشاورزی از مبادی مختلف استان صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه در این مدت 199 هزار و 450 تن کالا از همدان صادر شده است، افزود: این میزان محصول شامل 73 قلم کالا بوده که کالاهای اصلی شامل فرآورده‌های لبنی، سیب‌زمینی، کشمش، خیار شور، خشکبار و سیر بوده که به کشورهای اروپایی، حوزه خلیج فارس و آسیای میانه صادر شده است.
مدیر تنظیم بازار جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه این میزان محصولات از گمرک همدان و 14 گلوگاه مرکزی و مبادی حمل و نقل خارج از استان صادر شده است عنوان کرد: اکنون مرزهای عراق و افغانستان برای صادرات محصولات بسته است و این دو کشور بازارهای جدیدی را برای خود پیدا کرده‌اند.
وی اظهار داشت: صادرات از گمرک استان 44 هزار تن به ارزش 168 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده و از سایر مبادی نیز 198 هزار و 465 تن به ارزش 614 میلیارد و 850 میلیون تومان صادر شده است.
نجفیان با اشاره به میزان صادرات 13 قلم محصولات خام کشاورزی گفت: محصولات خام به میزان 40 هزار و 471 تن و به ارزش 147 میلیارد و 600 میلیون تومان و ارزش دلاری 44 میلیون و 300 هزار دلار صادر شده است.
وی بیان کرد: در بخش محصولات تبدیلی و کشاورزی نیز 15 نوع محصول به وزن 3 هزار و 529 تن و ارزش 20 میلیارد و 600 میلیون تومان و ارزش دلاری 6 میلیون و 200 هزار دلار صادر شده است.
مدیر تنظیم بازار جهاد کشاورزی همدان با اعلام اینکه کاهش صادرات محصولات کشاورزی مربوط به خشکبار، گشنیز و کشمش بوده است گفت: کشمش امسال در همدان به دلیل اینکه کمتر کشت شده بود گران بود و با فرآوری آن نیز قابلیت رقابت در بازارهای خارج را نداشت و در مورد گشنیز نیز نهاوند امسال به دلیل آب کم کشت این گیاه را کاهش داده بود.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

6 سال پیش

آبیاری چمن

8 سال پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 سال پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 سال پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

3 سال پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 سال پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 سال پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 سال پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

10 ماه پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

10 ماه پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 سال پیش

بستر کشت خیار

3 سال پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

10 ماه پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

10 ماه پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

11 ماه پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

11 ماه پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

10 ماه پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

10 ماه پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

10 ماه پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

3 سال پیش