رکورد کشت ارگانیک در جهان شکست
رکورد دیگری در زمینه کشاورزی ارگانیک در جهان به ثبت رسید. آخرین اطلاعات به دست آمده از کشاورزی ارگانیک در جهان توسط مؤسسه تحقیقات کشاورزی ارگانیک (FiBL) و سازمان جهانی جنبش های کشاورزی (IFOAM) در نمایشگاه بین المللی تجارت ارگانیک-بیوفک (BIOFACH) در ۹ فوریه ۲۰۱۷ در شهر نورنمبرگ آلمان برپا شد، نشان می دهد که وسعت اراضی کشت ارگانیک به ۵۰,۹ میلیون هکتار و رشد بازارهای ارگانیک به رقمی بیش از ۸۰ میلیارد دلار آمریکا رسیده است.
رکورد دیگری در زمینه کشاورزی ارگانیک در جهان به ثبت رسید. آخرین اطلاعات به دست آمده از کشاورزی ارگانیک در جهان توسط مؤسسه تحقیقات کشاورزی ارگانیک (FiBL) و سازمان جهانی جنبش های کشاورزی (IFOAM) در نمایشگاه بین المللی تجارت ارگانیک-بیوفک (BIOFACH) در ۹ فوریه ۲۰۱۷ در شهر نورنمبرگ آلمان برپا شد، نشان می دهد که وسعت اراضی کشت ارگانیک به ۵۰,۹ میلیون هکتار و رشد بازارهای ارگانیک به رقمی بیش از ۸۰ میلیارد دلار آمریکا رسیده است. این اطلاعات در سالنامه آماری کشاورزی ارگانیک در جهان که در ۱۵ فوریه ۲۰۱۷ میلادی منتشر شد، ارایه شده است.
به گزارش ایانا از گلوبال اگریکالچر و آیفوما، کشاورزی ارگانیک در سراسر جهان رو به افزایش است. تا پایان سال ۲۰۱۵ در مجموع ۵۰,۹ میلیون هکتار کشت ارگانیک در سراسر جهان صورت گرفته که رشدی بیش از۵/۶ میلیون هکتار را در مقایسه با سال قبل نشان می دهد. مجموعه اطلاعات جمع آوری شده در رابطه با فعالیت های کشاورزی ارگانیک از ۱۷۹ کشور جهان به دست آمده است. استرالیا بزرگ ترین اراضی کشت ارگانیک به وسعت ۲۲,۷ میلیون هکتار را داراست و پس از آن به ترتیب کشورهای آرژانتین با ۳.۱ میلیون هکتار و ایالات متحده امریکا و اسپانیا با ۲ میلیون هکتار قرار دارند. حدود ۱۲.۷میلیون هکتار یا یک چهارم از اراضی کشت شده به روش ارگانیک در اروپا واقع شده است. سه کشور اروپایی که بیشترین سهم را در کشاورزی ارگانیک در دنیا دارند شامل لیختن اشتاین (۳۰.۲ درصد)، اتریش (۲۱.۳ درصد) و سوید (۱۹ درصد) هستند. همچنین استونی، سایوتومه و پرینسیپ (کشوری در خلیج گینه)، سوییس، لتونی، جزایر فالکلند، ایتالیا و جمهوری چک در میان کشورهایی با بیش از ۱۰ درصد اراضی کشت ارگانیک قرار دارند. بر طبق این گزارش، تعداد کشاورزان ارگانیک در جهان تا سال ۲۰۱۵، ۲.۴ میلیون نفر است. حدود ۳۵ درصد از تولیدکنندگان ارگانیک جهان در آسیا و به دنبال آن ۳۰ درصد در آفریقا و ۱۹ درصد در آمریکای لاتین زندگی می کنند. در سال گذشته کشور هند بیشترین تعداد تولیدکنندگان ارگانیک در جهان (۵۸۵.۲۰۰ نفر) را داشته است و در پی آن کشورهای اتیوپی (۲۰۳.۶۰۲نفر) و مکزیک (۲۰۰.۰۳۹نفر) قرار گرفته اند.
تقاضای مصرف کنندگان برای استفاده از محصولات ارگانیک در سراسر جهان رو به افزایش است. درآمد حاصل از خرده فروشی مواد غذایی و نوشیدنی های ارگانیک در جهان در سال ۲۰۱۰ از ۵۹,۱ میلیارد دلار آمریکا به ۸۱.۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۵ رسیده است. کشورهایی که بزرگترین بازارهای ارگانیک در دنیا را دارند شامل ایالات متحده امریکا (۳۵.۹ میلیارد یورو) و پس از آن آلمان (۸.۶ میلیارد یورو)، فرانسه (۵/۵ میلیارد یورو) و چین (۴.۷ میلیارد یورو) هستند. بیشترین خریداران مواد غذایی ارگانیک در جهان مردم سوییس هستند. آن ها در سال ۲۰۱۵ برای خرید محصولات ارگانیک برای هر نفر ۲۶۲ یورو هزینه کرده اند که ۷۱ یورو بیشتر از مصرف کنندگان دانمارکی است که سالانه ۱۹۱ یورو در این زمینه خرج می کنند و همچین در سوید هر نفر ۱۷۱ یورو برای محصولات ارگانیک می پردازد.
مؤسسه تحقیقات کشاورزی ارگانیک (FiBL) در مطبوعات اعلام می کند از این موضوع بسیار خوشحال است که رشد مزارع ارگانیک در جهان بسیار سریع تر از آن چیزی است که در سال های گذشته صورت گرفته است. به هر حال بازارهای ارگانیک همچنان از رشد سریع تری نسبت به مزارع ارگانیک برخوردارند. در اروپا، بازارهای ارگانیک تا ۱۳ درصد در سال ۲۰۱۵ افزایش یافته است که به رقمی بیش از ۳۰ میلیون یورو رسیده است. ماتیاس استولز (Mathiass Stolze) از FiBL می گوید: “میزان تولیدات ارگانیک با میزان تقاضا هماهنگ نیست.” او اضافه می کند: “کشورها باید راهکار واضحی را در بخش کشاورزی ارگانیک دنبال کنند و از زنجیره های ذخایر ارگانیک کوتاه تر حمایت کنند تا بتوانند مزایای اجتماعی و زیست محیطی را فراهم کنند.”
نظرات کاربران