نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
6 ماه پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
6 ماه پیش

خواص و فواید آلوئه ورا

آلوئه‌ورا گیاهی سرشار از خواص مختلف و متعدد است که این روزها در اغلب عطاری‌ها برگ‌های آن به فروش می‌رسد. این گیاه تقویت‌کننده بدن برطرف کننده یبوست و تمیز کننده روده‌هاست. آلوئه‌ورا در درمان آسم و صرع به کارمی‌رود. از طرف دیگر سوء‌هاضمه و مشکلات گوارشی را برطرف کرده و خون را تصفیه می‌کند. در ادامه بطور کامل به آن می پردازیم...

بازدید 614 2 سال پیش

ALOE VERA

آلوئه ورا

خواص و فواید آلوئه ورا

آلوئه‌ورا گیاهی سرشار از خواص مختلف و متعدد است که این روزها در اغلب عطاری‌ها برگ‌های آن به فروش می‌رسد. این گیاه تقویت‌کننده بدن برطرف کننده یبوست و تمیز کننده روده‌هاست. آلوئه‌ورا در درمان آسم و صرع به کارمی‌رود. از طرف دیگر سوء‌هاضمه و مشکلات گوارشی را برطرف کرده و خون را تصفیه می‌کند. در فصل گرما که خودتان و کودکان‌تان در معرض نیش حشرات هستید می‌توانید از شیرابه این گیاه بر روی گزیدگی استفاده کنید تا هم خارش آن را از بین ببرید و هم روند بهبود را تسریع ببخشید. به طور کلی این گیاه برای درمان انواع زخم‌ها موثر است. از طرف دیگر آلوئه‌ورا برای درمان اسهال خونی نیز مفید است و بیماری کبدی را نیز درمان می‌کند.

اما در کنار تمام این خواص شاید بتوان گفت که مهمترین ویژگی آلوئه‌ورا تاثیری است که روی پوست و مو به جا می‌گذارد. این گیاه می‌تواند برای مقابله با ریزش مو به کار رود و با استفاده موضعی از ماده غلیظ میان برگ‌هایش روی پوست سر جلوی ریزش مو را گرفت.

حتی می‌توان با استفاده از آلوئه‌ورا به رشد موهای ضخیم‌تر و بیشتر نیز کمک کرد. این گیاه با تاثیر روی گردش خون و افزایش سرعت آن محرکی برای رشد موهاست. همچنین خواص ضدقارچی و ضدباکتری آن باعث می‌شود در جلوگیری از شوره سر نیز مفید باشد.

آلوئه‌ورا برای خشکی پوست و مرطوب نگه داشتن پوست از بهترین کرم‌های مرطوب کننده نیز موثرتر است. علاوه بر این در درمان اگزمای پوست و نیز زخم‌ها به کار می‌رود. کافی است پوست روی برگ آلوئه‌ورا را جدا کرده و مایع غلیظ و ژل مانند میان برگ را به پوست خود بمالید تا مواد مفید را جذب کند.

از آلوئه‌ورا برای درست کردن انواع نوشیدنی نیز استفاده می‌شود و مصرف خوراکی آن هواداران خاص خود را دارد. ماده ژل مانند میان برگ آلوئه‌ورا تقریبا هیچ طعمی ندارد و دست شما برای ساختن ترکیب‌های مختلف شربت و نوشیدنی از این ماده پر سود کاملا باز است. حتی از ترکیب‌های ساده‌ای مانند چند پر نعناع و مقداری لیموترش تازه و کمی عسل به همراه ژل آلوئه‌ورا می‌توانید نوشیدنی خنکی برای تابستان تهیه کنید که سلامتی را به شما هدیه می‌دهد.

خواص درمانی آلوئه ورا

خواص درمانی آلوئه ورا

نگهداری از آلوئه‌ورا

در منزل این گیاه نوعی از گیاهان آپارتمانی است و شما به راحتی می‌توانید آن را در منزل خود نگهداری و پرورش دهید. کافی است شرایط رشد آن را که چندان سخت نیست، فراهم کنید. به عنوان مثال این گیاه در هر نوع خاکی قابل پرورش است کافی است خاک حاصلخیزی متوسط داشته باشد و اگر بخواهید خاک ایده‌آل آن را تهیه کنید کافی است از مقداری ماسه دانه درشت و سنگریزه های گرانیت در انواع خاک گلدان که در هر مغازه گلفروشی قابل تهیه است، استفاده کنید. این نوع خاک اگر زهکشی بالایی داشته باشد برای پرورش آلوئه‌ورا ایده‌آل است.

این گیاه به نور خورشید نسبتا زیاد نیاز دارد و اگر امکان این را داشته باشید که آن را در محیط باز و در فضای بالکن یا تراس نگه دارید مناسب‌تر است البته به شرط اینکه تراس شما یک سایبان هم داشته باشد تا نور مستقیم گیاه را از بین نبرد.

این گیاه از لحاظ نیاز به آب مانند کاکتوس‌های آبدار است و نباید در آبیاری آن زیاده‌روی کرد. هر یک هفته تا 10 روز برای آبیاری آن اقدام کنید و مقداری به گیاه آب بدهید که از سوراخ‌های زهکش آب خارج شود. البته با توجه به دمای هوا و میزان نور خورشید در فصول مختلف باید آبیاری خود را تنظیم کنید.

البته در فصل زمستان که گیاه در خواب زمستانی است فاصله آبیاری تا 20 روز یکبار نیز ممکن است طولانی شود. بهترین روش این است که بر اساس رطوبت خاک گلدان اقدام به آبیاری کنید و برای آلوئه‌ورا خاک گلدان شما باید کاملا خشک شده باشد.

نگهداری از آلوئه‌ورا در منزل

نگهداری از آلوئه‌ورا در منزل

گرد آورنده : محمد هادی سعیدی

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

6 سال پیش

آبیاری چمن

7 سال پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 سال پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 سال پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

2 سال پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 سال پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 سال پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 سال پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

6 ماه پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

6 ماه پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 سال پیش

بستر کشت خیار

3 سال پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

6 ماه پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

6 ماه پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

6 ماه پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

6 ماه پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

6 ماه پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

6 ماه پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

6 ماه پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

2 سال پیش