نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش

تولید گیاهان دارویی در استان باید توجیه اقتصادی داشته باشد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تولید گیاهان دارویی در استان باید توجیه اقتصادی داشته باشد.

Visit166 8 years پیش

تولید گیاهان دارویی در استان باید توجیه اقتصادی داشته باشد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تولید گیاهان دارویی در استان باید توجیه اقتصادی داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین,مسعود ربانی در جلسه گیاهان دارویی که با حضور کارشناسان فنی و بهره برداران در زمینه تولید تولید گیاهان دارویی در استان باید توجیه اقتصادی داشته باشدگیاهان دارویی در سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد گفت: پشتیبانی و حمایت از تولید و همچنین فروش و بازاریابی مناسب گیاهان دارویی در ترغیب بیشتر کشاورزان برای کشت اینگونه محصولات موثر است.
وی ادامه داد: علیرغم وجود بستر مناسب و شرایط مستعد استان؛ هنوز رشد و توسعه خوبی در زمینه کشت گیاهان دارویی در قزوین وجود ندارد که امیدواریم برنامه ریزی مناسب و حمایت بیشتر از تولید کنندگان این مهم میسر شود.
ربانی بر لزوم اهمیت تشکیل تعاونی تولید کنندگان گیاهان دارویی در استان تاکید کرد.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: هم اکنون ۴۹ هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گیاهان دارویی رفته که از این میزان ۸۱ تن گیاه دارویی تولید می‌شود.
علی اکبری افزود: ۲۱ و نیم هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گل محمدی اختصاص یافته که ۱۶ و نیم هکتار آن بارور است که بیش از ۲۰ تن گل محمدی بصورت‌تر تولید می‌شود.
وی اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان به گل گاوزبان و کمترین آن به گیاهان رزماری و اسطوخودوس اختصاص دارد.
مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم گفت: در زمینه فرآوری گیاهان دارویی تاکنون ۶ مجوز در استان صادر شده که بیشتر مربوط به عرقیجات و عصاره‌های گیاهی است که متاسفانه تاکنون هیچکدام به مرحله بهره برداری تجاری نرسیده است.
مصلایی تاکید کرد: فراوری گیاهان دارویی باید توجیه اقتصادی داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در حوزه مشاغل خانگی یکسری از گیاهان دارویی بصورت سنتی تولید و فراوری می‌شود که بهره برداران می‌توانند با طی مراحل و روند قانونی با کمترین هزینه شناسه بهداشتی دریافت و فعالیت کنند.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

Comments

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

7 years پیش

آبیاری چمن

8 years پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 years پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 years پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

3 years پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 years پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 years پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 years پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

1 year پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

1 year پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 years پیش

بستر کشت خیار

3 years پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

1 year پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

1 year پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

1 year پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

1 year پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

1 year پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

1 year پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

1 year پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

3 years پیش