نحوه افزایش درشتی میوه در درختان
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش
بذر یا دانه چیست
بذر چیست؟ معرفی انواع بذر
نوشته شده توسط نگین احدی
1 year پیش

تولید چای از 70 هزار تن به 20 هزار تن رسیده است

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس با اشاره به وضعیت تولید چای در کشور گفت: تولید چای از دهه 70 تاکنون از 70 هزار تن به 20 هزار تن رسیده است. به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ذبیح‌الله نیک‌فر امروز در نشست خبری بابیان اینکه باید مشکلات مردم را حل کنیم اظهار کرد: در بحث نظارت چای هم ما انتظار داریم سازمان چای و کلیه دستگاه‌های اجرایی که به آن‌ها مربوط می‌شوند مثل وزارت جهاد کشاورزی اقدامات لازم را برای حل مشکلات مردم انجام دهند.

Visit162 8 years پیش

تولید چای از 70 هزار تن به 20 هزار تن رسیده است 

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس با اشاره به وضعیت تولید چای در کشور گفت: تولید چای از دهه 70 تاکنون از 70 هزار تن به 20 هزار تن رسیده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ذبیح‌الله نیک‌فر امروز در نشست خبری بابیان اینکه باید مشکلات مردم را حل کنیم اظهار کرد: در بحث نظارت چای هم ما انتظار داریم سازمان چای و کلیه دستگاه‌های اجرایی که به آن‌ها مربوط می‌شوند مثل وزارت جهاد کشاورزی اقدامات لازم را برای حل مشکلات مردم انجام دهند.
وی با انتقاد از وضعیت تولید چای در کشور گفت: بعضی از کشورها در یک دهه اخیر سطح زیر کشت و تولیدشان چند برابر شده است درحالی‌که ما از دهه 70 تاکنون تولید ما از 70 تا 80 هزار تن چای به 20 هزار تن رسیده است.
نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: خیلی از کشورها درزمینهٔ چای با توجه به تحقیقاتی که کردند پیشرو هستند و به نتایج درخشانی رسیده‌اند.
نیک‌فر با ارایه یک پیشنهاد به وزیر جهاد کشاورزی افزود: به وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد می‌کنم زمین‌هایی که پوشش جنگلی ندارند را با ارایه تسهیلاتی به مهندسین جوان کشاورزی بدهند.
عضو مجمع نمایندگان گیلان بابیان اینکه باید به مهندسین جوان کشاورزی اعتماد شود تصریح کرد: این زمین‌ها استعداد پرورش چای را دارند و باید به مهندسین کشاورزی که بیکار هستند داده شود و برای اشتغال آن‌ها تسهیلاتی پرداخت و امکاناتی فراهم شود که آن‌ها بیایند باغ‌های جدید احداث کنند.
وی بابیان اینکه برخی از مردم در پاییز و زمستان‌ها هم‌ وارد باغ‌های چای می‌شوند خاطرنشان کرد: این کشاورزان زحمت‌کش برای اصلاح باغ‌های چای ما کمک می‌کنند و برای نوسازی بوته‌های چای ‌و جابه‌جایی بوته‌های جدید‌ تلاش فراوانی انجام می‌دهند.

اشتراک گذاری

دنبال کنید نوشته شده توسط:

روابط عمومی کشاورزی آنلاین

Comments

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

مطالب پیشنهادی

  • مقالات آبیاری
  • مقالات آفات
  • مقالات باغبانی
  • مقالات بذر
  • مقالات کود دهی

نکات طلایی آبیاری بارانی

7 years پیش

آبیاری چمن

8 years پیش

سفره های آب زیرزمینی

8 years پیش

مقدار نیاز آب در درختان

8 years پیش

کرم های خاکستری جوانه خوار یا کرم طوقه بر

3 years پیش

پروانه میوه خوار بادمجان

6 years پیش

مهم ترین آفات جالیز

6 years پیش

شناسایی آفت مگس مدیترانه ای

6 years پیش

نحوه افزایش درشتی میوه در درختان

1 year پیش

بررسی عوامل تأثیرگذار در باردهی درختان میوه

1 year پیش

عوارض فیزیولوژیکی ناشی از کمبود کلسیم

3 years پیش

بستر کشت خیار

3 years پیش
بذر یا دانه چیست

بذر چیست؟ معرفی انواع بذر

1 year پیش
خواب بذر چیست

خواب بذر چیست؟ انواع خواب بذر و روش های شکست آن

1 year پیش

0 تا 100 آموزش کاشت بذر

1 year پیش

بذر اصلاح شده چیست و چه مزایایی دارد؟

1 year پیش

معرفی عناصر ضروری در رشد گیاهان و نحوه تامین آن ها

1 year پیش

بهترین کود مناسب افزایش رشد ریشه

1 year پیش
کود رشد گیاه

بهترین کود برای پرپشت شدن برگ گیاهان کدام است؟

1 year پیش

تغذیه باغات کیوی از طریق کود دهی و هرس

3 years پیش