افزايش 30 درصدي توليد غلات با توسعه مکانيزاسيون کشاورزي
ریيس مرکز توسعه مکانيزاسيون کشاورزي از افزايش 25 تا 30 درصدي توليد غلات به ويژه گندم، جو آبي و ديم طي سه سال گذشته در كشور خبر داد و افزود: اين مهم با توسعه مکانيزاسيون کشاورزي امكان پذير شده است.
به گزارش غلات نیوز به نقل از آريا، دکتر کامبيز عباسي بيان كرد: افزايش 10 تا 15 درصدي توليد برنج کشور، کاهش 55 تا 60 درصدي هزينه هاي توليد اين محصول و اقتصادي شدن توليد آن نيز مرهون بکارگيري مکانيزاسيون است.وي در عين حال ورود 79 هزار دستگاه انواع تراکتور در مزارع و باغات طي دولت يازدهم را در تاريخ کشاورزي ايران بي سابقه خواند.
وي افزود: در اين مدت 2300 دستگاه انواع کمباين برداشت غلات، نزديک به 4500 دستگاه کمباين برنج، بيش از 12 هزار و 800 دستگاه انواع بذر کار غلات نزديک به 2380 دستگاه نشاکار برنج و بيش از 97 هزار دستگاه انواع سمپاش به عرصه کشاورزي تزريق و در اختيار بهره برداران قرار گرفته است.
عباسي با اذعان به اين که ورود ماشين ها و ادوات کشاورزي منجر به افزايش سطح عمليات مکانيزه در اراضي کشور شده است، گفت: در دولت تدبير و اميد بيش از دو ميليون و 570 هزار هکتار به سطح کاشت مکانيزه کشور، بيش از يک ميليون و 280 هزار هکتار به سطح عمليات سمپاشي، بيش از290 هزار هکتار به سطح برداشت مکانيزه برنج با کمباين افزوده شده است.اين مقام مسیول در عين حال اضافه کرد: در اين مدت 142 هزار هکتار نيز افزايش سطح نشا کاري برنج داشته ايم.
وي اظهار داشت: براي نخستين بار در دولت يازدهم مکانيزاسيون به تمام زير بخش هاي توليدي بخش کشاورزي تسري پيدا کرده و اين در حالي است که در گذشته صرفا در حوزه زراعت متمرکز بوده ايم.ریيس مرکز توسعه مکانيزاسيون کشاورزي تصريح کرد: اکنون مکانيزاسيون در بخش هاي باغباني، دام و طيور، آبزي پروري، جنگل و مرتع و منابع طبيعي و گياهان دارويي توسعه پيدا کرده است.
نظرات کاربران